Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.2.)

sobota, 17. február 2018 10:54 | Autor: Jakub Vaverka

James Rodriguez, Bayern Mníchov
James Rodriguez, Bayern Mníchov | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Seri na lane United

Jean Michael Seri je v hľadáčiku Manchestru United, informuje denník Daily Mail. Talentovaný stredopoliar francúzskeho OSG Nice, ktorý podáva dlhodobé výborné výkony bol spájaný aj s Manchestrom City či FC Barcelona.

Porada s Pogbom

Daily Mail tvrdí, že vedenie Manchestru United bude rokovať s Paulom Pogbom o jeho ďalšej budúcnosti na Old Trafford. Pogba je spájaný s odchodom do Realu Madrid, ale Red Devils ho predať nemienia.

45M za Fekira

Tréner Arsenalu Arsene Wenger by vraj rád získal Nabila Fekira z francúzskeho Olympiqueu Lyon. Daily Mail tvrdí, že londýnski Kanonieri by mohli za jednu z najväčších hviezd Ligue 1 zaplatiť v lete 45 miliónov libier.

Dembélé do Arsenalu?

Daily Star sa nazdáva, že francúzsky reprezentant Ousmane Dembélé možno v letnom prestupovom období opustí Barcelonu, kde sa mu dlhodobo nedá presadiť a odíde do anglickej Premier League. Interes prejavil Arsenal.

United kúpia záložníka

Tréner Manchestru United José Mourinho otvorene priznal, že Red Devils budú v letnom prestupovom období hľadať nového stredopoliara. Naopak, Diabli by podľa dostupných správ nemali kúpiť žiadneho útočníka.

Jamés možno do Anglicka

Španielsky bulvárny denník Don Balón špekuluje, že kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez, ktorý je momentálne na hosťovaní v Bayerne Mníchov z Realu Madrid, by vraj mohol od budúcej sezóny hrávať v anglickej Premier League.