Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.2.)

piatok, 16. február 2018 11:09 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

120M za Pogbu?

Bulvárny denník The Sun píše, že Real Madrid chystá 120 miliónov eur na kúpu francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu. Pogba podáva výborné výkony v drese anglického Manchestru United. Real mal o jeho služby interes už v minulosti.

Alisson za 70M

Sky Sports tvrdí, že ak chce Liverpool FC získať brazílskeho brankára Alissona, musí si pripraviť sedemdesiat miliónov eur. AS Rím nemá problém s predajom svojho gólmana, ale chce zaňho dostať poriadne zaplatené.

Asensio za Hazarda

Mundo Deportivo oznamuje, že Real Madrid môže získať Edena Hazarda z Chelsea, ale len za predpokladu, že do Londýna pustí španielsky supertalent Marca Asensia. Inak dohoda reálne kontúry nezíska.

Iniesta možno do Číny

Katalánsky denník Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej vraj Andrés Iniesta zvažuje odchod z FC Barcelona. O legendárneho stredopoliara sa zaujímajú kluby z najvyššej čínskej súťaže, ktoré rozhodne nebudú šetriť peniazmi.

Terry chce trénovať

Daily Mirror píše, že skúsený John Terry by sa chcel vrátiť do londýnskej Chelsea. Nie však ako hráč, ale rád by posilnil svojho dlhoročného zamestnávateľa zo Stamford Bridge na pozícii v realizačnom tíme.

Pochettino dostane zmluvu

Daily Telegraph tvrdí, že Mauricio Pochettino dostane od vedenia Tottenhamu Hotspur kontrakt, ktorý sa nebude dať odmietnuť. Kohúti nechcú, aby populárny manažér odišiel v dohľadnej dobe niekam inam.