Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (3.8.)

streda, 3. august 2011 16:58 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (3.8.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (3.8.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Koniec Jarolíma v Slovane?

V tábore Belasých sa dnes všetko sústreďuje na odvetu tretieho predkola Ligy Majstrov proti APOELU Nikózia, no v médiách sa objavila informácia, že tento duel by mal byť posledný pre trénera Karla Jarolíma na lavičke Slovana. O jeho služby sa totiž vraj veľmi intenzívne zaujíma saudskoarabský Al Ahli a ako dobre vieme, tak ponuky z týchto končín veta bývajú veľmi lákavé. Bude zaujímavé sledovať ako sa situácia vyvinie, no zmena trénera v období kedy sa klubu darí nebude rozhodne príjemnou záležitosťou.

Guldan do Bulharska


V Žiline sa síce vyjadrili, že hľadajú posilu na post stopéra, no keď sa po zranení zotavil Ľubomír Guldan, ktorý na tomto poste často zaskakoval, tak prišla nečakaná správa o jeho prestupe. Dnes už bývalý univerzál Šošonov, ktorý si okrem iného zahral v žlto- zelenom drese napríklad aj proti Chelsea alebo Marseille bude vo svojej kariére pokračovať v bulharskom tíme FC Ludogorets Razgard.

Čep myslí optimisticky


Futbalisti Tatrana Prešov v prebiehajúcej sezóne zatiaľ ako jediný tím nestrelili v troch zápasoch gól, s čím nie je ani jeden člen kádra „Koňarov“ spokojný. Opora zadných radov zeleno-bielych Dávid Čep sa však vyjadril, že v štvrtom kole proti Banskej Bystrici túto zlú bilanciu určite zlomia.

Nosický má asistenta

Keď v Žiline odvolali Pavla Hapala o Ľubomírovi Nosickom sa hovorilo len ako o dočasnom záskoku na trénerskom poste A tímu. Vedeniu sa však pozdáva jeho práca s tímom a preto mu už našlo aj asistenta. Stal sa ním Čech Erich Cviertna, ktorý v minulosti napríklad pôsobil na lavičke Olomouca alebo Baníka Ostrava.

Guédé chce pomôcť Slovensku na ME

Čerstvý Slovák Karim Guédé, ktorý len pred pár dňami nadobudol slovenské občianstvo sa ocitol v nominácií trénera Weissa na blížiaci sa prípravny zápas proti Rakúsku. ,,Som pripravený a na svoj debut sa veľmi teším. Chcem Slovensku pomôcť k postupu na majstrovstvá Európy, vidím to pozitívne a nádejne" prezradil tlačovej agentúre SITA.