Main Content

Goal.com: Milan Škriniar je otvorený letnému odchodu z Interu Miláno!

streda, 14. február 2018 11:51 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Budúcnosť slovenského obrancu Milana Škriniara v talianskom Interi Miláno nemusí byť taká istá, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Viac informácií priniesol portál Goal.com

Slovenský stopér Milan Škriniar bol v januárovom prestupovom okne spájaný s Realom Madrid, Manchestrom United, Barcelonou, Manchestrom City či Atléticom Madrid, ale nakoniec sa rozhodol ostať v Interi, kde sa udomácnil v základnej zostave.

„Milan Škriniar priznal, že je otvorený možnému odchodu z Interu. Hneď ako skončí sezóna. V januári Inter odmietol naozaj lukratívnu ponuku,“ prekvapil verejnosť svetovo známy futbalový portál Goal.com.

„Hráčov agent potvrdil, že nemenovaný klub za Škriniara núkal okolo šesťdesiat miliónov eur, ale Inter ponuku odmietol,“ pokračuje v tvrdeniach Goal.com. „Real Madrid, Barcelona a manchesterské kluby sa javia byť ideálnymi destináciami pre tohto Slováka.“

„Môj prípadný odchod bude závisieť na veľa veciach, ako napríklad dohoda klubov, či moje miesto v novom tíme. Ak by som mal sedieť na lavičke alebo hrávať len v pohároch, ostal by som v Interi,“ nedávno prehlásil Milan Škriniar.

Bývalý obranca Sampdorie či Žiliny pokračuje v kvalitných výkonoch a aj keď momentálne o prestupe inam nerozmýšľa, možnosť ďalšieho prestupu je stále reálna. „Uvidíme, čo sa stane v lete,“ nazdáva sa slovenský stredný obranca.