Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.2.)

utorok, 13. február 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Thibaut Courtois
Thibaut Courtois | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Vidal podpíše novú zmluvu

Portál Goal.com informuje, že čilský reprezentant Arturo Vidal podpíše nový kontrakt s nemeckým majstrom Bayernom Mníchov. To odvracia pozornosť od špekulácií, ktoré hlásali, že o Vidala bojujú Chelsea a Manchester United.

Werner nikam neodíde

Vedenie RB Lipsko podľa Goal.com jednoznačne deklarovalo, že ospevovaný kanonier Timo Werner v dohľadnej dobe nikam neodíde. O tohto mladého reprezentanta majú veľký záujem Real Madrid a Bayern Mníchov, ale Lipsko oňho nechce prísť.

Isco neodchádza

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane prehlásil, že reči o tom, že by mal španielsky stredopoliar Isco opustiť Biely Balet, nie sú pravdivé a bývalý záložník Malagy by mal ostať v metropole Španielska aj ďalšie obdobie.

Courtois v oku Realu

Thibaut Courtois je podľa Talksport aktuálne najväčším prestupovým cieľom Realu Madrid. Belgický brankár Chelsea nedávno prehlásil, že jeho srdce je stále v Madride, čo špekuláciám o jeho odchode do La Ligy ešte väčšmi nahráva.

Odchod Alderweirelda?

Telegraph píše, že belgický stopér Toby Alderweireld by mohol čoskoro pustiť Tottenham Hotspur. Dôvodom je fakt, že má veľmi zlý vzťah s trénerom Kohútov Mauriciom Pochettinom, ktorý mu prestal dávať šance.

S Contem je to ťažké

Taliansky tréner Antonio Conte priznal, že je to s ním pri získavaní nových hráčov niekedy ťažké a klubové vedenia to s ním nemajú jednoduché. Kormidelník Chelsea sa dostal počas transferového okna so šéfmi Modrých do viacerých konfliktov.