Main Content

Henrik Mchitarjan porovnal Mourinha a Wengera: Toto je medzi nimi najhlavnejší rozdiel

nedeľa, 11. február 2018 13:29 | Autor: Jakub Vaverka

Henrik Mchitarjan
Henrik Mchitarjan | zdroj: TASR

Krídelník Henrik Mchitarjan prehovoril o rozdielnych prístupoch Arsenea Wengera a Josého Mourinha ku hráčom. Nová posila Arsenalu prišla naozaj so zaujímavými vyjadreniami. 

Henrik Mchitarjan v januárovom prestupovom okne odišiel z Manchestru United, kde ho José Mourinho odstrčil na vedľajšiu koľaj. Šancu mu dal Arsene Wenger v Arsenale a Armén pri svojom debute za Kanonierov proti Evertonu (5:1) prihral na tri góly.

Mchitarjan prezradil pre ​SFR Sport, aké sú rozdiely medzi trénerskými mágmi Josém Mourinhom a Arseneom Wengerom. „Mourinho od hráčov požaduje skutočne veľa. Naozaj veľa, bol skutočne tvrdý.“

„Arsene Wenger je priateľskejší, hráčom rozumie, zamýšľa sa nad ich situáciami, je taktiež pokojnejší. To je najhlavnejší rozdiel medzi týmito dvoma,“ prezradil aktuálne najkvalitnejší futbalista Arménska.

„Myslím si, že v Manchestri som zanechal dobrý dojem, i keď som sa nevyhol komplikáciám. Za jeden a pol roka sme vyhrali tri trofeje, čo sa nepodarí každému klubu. Ak ľudia povedia, že som nemal príliš veľký úspech, môžem povedať, že sa darilo United,“ zakončil Mchitarjan.