Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (2.8.)

utorok, 2. august 2011 16:06 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (2.8.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (2.8.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Slovan pred zápasom roka

Zajtra čaká na futbalistov Slovana duel o postup do 4.predkola Ligy Majstrov, ktorý má podtitul zápas roka.  Súperom Belasých bude cyperský APOEL, mužstvo prešpikované legionármi. Pri tejto príležitosti sme sa opýtali Erika Grendela, čo od stretnutia očakáva. ,,Je to zápas sezóny , ktorým si môžeme zabezpečiť ďalšie meranie síl so silnými mužstvami z Európy. Všetci si uvedomujeme jeho dôležitosť a preto to bude od začiatku do konca napínavý súboj. Dúfam, že sa opäť budeme môcť spoľahnúť na našich fanúšikov, bez ktorých to zajtra nepôjde!”

Bude vypredané?

Podľa informácií zo stránky ticketportal.sk zostáva na zápas Slovanu s Apoelom Nikózia nekúpených už len približne 1000 lístkov. Slovensko sa teda možno po dlhšej dobe dočká vypredaného publika a elektrizujúcej atmosféry.

Nič vážne s Depetrisom


V dueli Senice s Trenčínom musel pre zranenie striedať trenčiansky klenot David Depetris, ktorý sa zranil. Išlo o natiahnutý sval, no kanonier spod hradu Matúša Čáka by mal byť čoskoro v poriadku.

Nespokojný východ

Východniarske mužstvá, teda Prešov a Košice nie sú s úvodom sezóny vôbec spokojné. Nazbierali síce nejaké body za remízy, no napríklad Prešov ešte neskóroval a Košice schytali v poslednom kole v Banskej Bystrici debakel 4-0. Tréneri Šimčo a Tarkovič musia niečo vymyslieť, inak ich tímy budú opäť namočené do záchranárskych prác.

Chystá sa vlak

Siedmeho augusta, teda tento víkend sa uskutoční derby Trnavy so Slovanom s dejiskom na bratislavských Pasienkoch. Fanúšikovia Spartaka sa už v predstihu avizovali, že na výjazd chystajú špeciálny vlak.  Derby sa teda opäť odohrá v elektrizujúcej atmosfére a dúfajme, že bez zbytočných stretov oboch fanklubov.