Main Content

Conteho trénerské praktiky: Po tréningoch nie ste unavení, ste mŕtvi

štvrtok, 8. február 2018 09:50 | Autor: Jakub Vaverka

Antonio Conte
Antonio Conte | zdroj: TASR

Londýnskej Chelsea sa nedarí a tréner Antonio Conte je pod paľbou kritiky. Najnovšie o tomto kormidelníkovi prehovoril jeho bývalý zverenec Giorgio Chiellini.

Stopér Juventusu Turín Giorgio Chiellini otvorene prehovoril o tom, aký je život hráča pod vedením Antonia Conteho. Conte viedol Chielliniho v Starej Dáme a aj v národnom tíme Talianska. „S Contem to nie je len o zápasoch. Je to o celom dni, o každej tréningovej jednotke,“ začal skúsený bek pre Daily Mail.

„Conte je ako policajný seržant. Počas jeho anabázy v Juventuse Turín a v talianskej reprezentácie sme vďaka nemu cítili veľmi špeciálnu atmosféru,“ poskytuje svoj pohľad jeden z najskúsenejších talianskych obrancov.

„Keď skončíte tréning, ste mŕtvi. Nie ste unavení, ste mŕtvi. Jediné, čo môžete robiť je to, že budete veriť tomu, čo robí. Vo Francúzsku sme boli štyridsať dní a bolo to, ako keby sme sa dostali do iného sveta,“ pokračoval Chiellini.

„Ste na sto percent s ním. Vytvára atmosféru, každý každému dáva energiu. Samozrejme, je to jeden z najlepších trénerov na svete,“ zakončil skúsený obranca Juventusu Turín. Conteho budúcnosť je momentálne na vážkach, vedeniu Chelsea dochádza trpezlivosť.