Main Content

FOTO: Pozrite si dresy Slovenska (aj biely) a ďalších 11 účastníkov hokejového turnaja na ZOH v Pjongčangu

utorok, 6. február 2018 11:13 | Autor: Martin Gregor

Thumbnail
FOTOGALÉRIA: Dresy Slovenska a ďalších reprezentácii na ZOH 2018 v Pjongčangu | zdroj: Twitter

Slovenská hokejová reprezentácia sa podobne ako ďalších 11 účastníkov predstaví na hokejovom turnaji na ZOH 2018 v Pjongčangu v úplne nových dresoch. Pozrite si fotogalériu, v ktorej nájdete aj našu bielu variantu, ktorá však nemusí byť oficiálna.

Prvé fotografie hokejových dresov, ktoré vyrobila pre zimnú olympiádu značka Nike, kolujú internetom už od novembra. My sme vám ich priniesli tiež, no viaceré neboli v dostatočnej kvalite.

Preto krátko pred začiatkom olympiády aktualizujeme fotogalériu o nové veľké fotky doplnené aj o bielu variantu slovenského dresu, ktorá sa dá vygoogliť a nájsť na stránke Ebayu, no oficiálne nebola zverejnená ani prostredníctvom IIHF či výrobcu značky NIKE. Je preto otázne, či biele dresy budú naozaj takéto, alebo nás hokejisti napokon prekvapia iným dizajnom.

Zaujímavosťou je, že kým pred olympiádou v Soči 2014 ponúkali internetové obchody dresy naprieč celým internetom, aktuálne je pomerne náročne nájsť oficiálneho predajcu. Aj to zrejme naznačuje, že o olympijský hokejový turnaj bez hviezd z NHL je značne menší záujem, či už zo strany médií alebo fanúšikov.