Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.2.)

štvrtok, 1. február 2018 14:45 | Autor: Jakub Vaverka

Mesut Ozil
Mesut Ozil | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ozil sa dohodol na zmluve

Prestupová sága okolo Mesuta Ozila by mala byť na konci. Nemecký reprezentant sa podľa dostupných informácií dohodol s londýnskym Arsenalom na novom kontrakte a Emirates Stadium počas nasledujúcich mesiacov neopustí.

15 miliónov rozdiel

Manchester City a Leicester City sa nedohodli na prestupe alžírskeho reprezentanta Riyada Mahreza údajne preto, že prestupová čiastka, za ktorú mal Afričan odísť na Etihad Stadium bola o 15 miliónov libier nižšia, ako The Foxes požadovali.

Mahrez je deprimovaný

Riyad Mahrez je podľa dostupných informácií deprimovaný z prístupu vedenia Leicestru City. Líšky mu vraj už štyrikrát sľúbili, že ho pustia prečo, ale doposiaľ sa tak nestalo. Je reálne, že Alžírčan opustí Leicester po sezóne.

Posilnené Swansea

Swansea City sa v závere prestupového obdobia vhodne posilnilo. Na Liberty Stadium prišli hneď dvaja bývalí hráči Labutí. Konkrétne útočníci Wilfried Bony a André Ayew. Druhý menovaný z West Hamu počas posledného dňa prestupového okna.

Arsenal šiel po Evansovi

Londýnsky Arsenal sa podľa zdrojov Goal.com pokúšal v úplnom závere prestupového obdobia získať obrancu West Bromwichu Albion Jonnyho Evansa, ale The Baggies ponuku Kanonierov vo výške 12 miliónov libier odmietli.

Chelsea chcela Llorenteho

Chelsea sa v posledný deň januárového prestupového okna pokúsila získať Fernanda Llorenteho z konkurenčného Tottenhamu Hotspur, ale Spurs odmietli skúseného veterána k mestskému rivalovi pustiť.

Touré odmietol Čínu

Yaya Touré mohol odísť v januárovom prestupovom období do čínskej najvyššej súťaže, odkiaľ mal veľmi lukratívnu ponuku, ale veterán z Pobrežia Slonoviny sa rozhodol, že zabojuje o svoje miesto v kádri Manchestru City.