Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.1.)

utorok, 30. január 2018 09:49 | Autor: Jakub Vaverka

Lucas Moura
Lucas Moura | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea verí v Džeka

Londýnska Chelsea sa stále nevzdala nádeje na získanie bosniackeho útočníka Edina Džeka. Kanonier AS Rím by sa údajne transferu do Londýna nebránil, ale kluby sa stále nedohodli na podmienkach prestupu, čo celú vec komplikuje.

Lucas blízko Spurs

Lucas Moura je krôčik od dokončenia svojho prestupu z Parížu Saint-Germain do Tottenhamu Hotspur. Brazílčan, ktorý chce pravidelne hrávať by mal v Londýne podpísať viacročný kontrakt a dostať viac času na ihrisku.

Luiz do Arsenalu?

V závere prestupového obdobia by mohol Chelsea opustiť brazílsky obranca David Luiz. Luiz, ktorý nemá dobré vzťahy s trénerom Contem by vraj mohol zamieriť do konkurenčného Arsenalu, ktorý má o jeho služby značný záujem.

Benzema nechce odísť

Don Balón píše, že francúzsky útočník Karim Benzema dostal počas januárového prestupového obdobia dve ponuky na to, aby opustil Real Madrid, ale hráč to odmietol, pretože chce stále hrávať za Los Blancos.

Sturridge do WBA

Včera skompletizoval svoj odchod z Liverpoolu anglický útočník Daniel Sturridge, ktorý záver tejto sezóny strávi na polročnom hosťovaní vo West Bromwichi Albion. Sturridge odišiel, pretože pred MS 2018 v Rusku chce pravidelne hrávať.

United bojujú o Vidala

Manchester United podľa denníka Bild bojuje o získanie čilského stredopoliara Artura Vidala. Vidalova pozícia v Bayerne Mníchov nie je tak pevná ako v minulosti, preto by vraj mohol odísť už v zime.