Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.1.)

sobota, 27. január 2018 09:03 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ronaldova budúcnosť závisí od Neymara

Španielsky denník AS píše, že Real Madrid je ochotný predať Cristiana Ronalda, iba ak sa mu podarí získať brazílskeho útočníka Neymara. PSG ale deklarovalo, že kúpiť N10 je momentálne nereálna záležitosť.

Real pripravuje výmenu

Don Balón tvrdí, že Real Madrid pripravuje veľkú prestupovú výmenu, v rámci ktorej by mal odísť do Tottenhamu Hotspur waleský reprezentant Gareth Bale a opačným smerom by putoval anglický útočník Harry Kane.

Thiago Silva do Číny neodíde

Čínsky klub Šanghaj SIPG bol dlhodobo spájaný s brazílskym obrancom Thiagom Silvom z PSG, ale aktuálne to vyzerá tak, že Brazílčan ostane v Paríži minimálne do konca sezóny. Informácie priniesol portál Goal.com.

Dortmund je frustrovaný

Goal.com tvrdí, že Borussia Dortmund je frustrovaná z prestupových rokovaní s Arsenalom o transfere Pierrea-Emericka Aubameyanga. Dôvodom je fakt, že oba kluby sa nevedia dohodnúť na čiastke.

Seri do United nepríde

Tréner Manchestru United José Mourinho poprel špekulácie o tom, že by sa Red Devils v januárovom prestupovom okne snažili priviesť francúzskeho stredopoliara Jeana-Michaela Seriho. Seri je stále hráčom OSG Nice.

Conte má zlý vzťah s vedením

Daily Telegraph píše, že taliansky tréner Antonio Conte má veľmi zlý vzťah s vedením londýnskej Chelsea, čo nahráva tomu, že by mohol v dohľadnej dobe odísť zo Stamford Bridge natrvalo. Ani jedna strana túto záležitosť nekomentovala verejne.