Main Content

Optimistický Cristiano Ronaldo: Táto sezóna môže byť úžasná, ak...

piatok, 26. január 2018 11:18 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Biely Balet sa momentálne nachádza v náročnej situácii, ale najväčšia hviezda španielskeho majstra Cristiano Ronaldo si myslí, že táto sezóna môže pre Merengues dopadnúť dobre.

Real Madrid pred pár dňami vypadol z Copa del Rey, keď šokujúco nestačil na Leganes a v ligovej súťaži stráca na prvú Barcelonu priepastných 19 bodov. Hviezdny Ronaldo ale stále verí, že táto sezóna môže byť úspešná.

„Ak vyhráme Ligu majstrov, tento ročník bude úžasný,“ začal Portugalčan pre čínsky magazín Doonquidi. „Nezačali sme ligu dobre a sme sklamaní. Nikto v klube nie je spokojný s aktuálnou situáciou v mužstve.“

CR7 si ale uvedomuje, že v Champions League je Biely Balet stále v hre. V osemfinále vyzve francúzskeho vicemajstra PSG. „Musíme tvrdo pracovať v Lige majstrov, to pre nás totiž najdôležitejšia súťaž.“

„V La Lige to bude náročné, ale nemôžeme sa vzdať. Pravdou ale je, že od začiatku sezóny sme stratili veľmi bodov. Musíme pokračovať v tvrdej práci,“ zakončil rodák z ostrova Madeira. Cristiano je v poslednom období spájaný s odchodom z kádra Los Blancos, ale k tejto téme sa nevyjadril.