Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.1.)

štvrtok, 25. január 2018 10:35 | Autor: Jakub Vaverka

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zidane sa bojí o prácu

Zinedine Zidane by mohol byť vyhodený z Realu Madrid. Špekulácie o jeho odchode podporilo vypadnutie z Copa del Rey. Biely Balet po výhre 1:0 v Leganes s týmto súperom prehral na domácej pôde 1:2 a v pohárovej súťaži skončil. Zidane si je vedomý toho, že ak Merengues vypadnú aj z Ligy majstrov, v Madride zrejme skončí.

Madrid zabojuje o De Geu

Don Balón tvrdí, že Real Madrid je pripravený znovu otvoriť prestupovú bitku o španielskeho brankára Davida De Geu. Biely Balet vraj pre Manchester United chystá ponuku, ktorá sa nebude dať odmietnuť.

City nepotrebujú Alexisa

Hviezdny stredopoliar Manchestru City Kevin De Bruyne prehlásil, že Sky Blues sú na tom veľmi dobre aj napriek tomu, že Alexis Sanchez si nakoniec vybral transfer do Manchestru United. Podľa Belgičana City Čiľana nepotrebujú.

Wenger nepotrebuje Aubameyanga

Tréner Arsenalu Arsene Wenger bude veľmi rád, ak sa Arsenalu podarí získať Pierrea-Emericka Aubameyanga, ale ak sa tak nestane, rozhodne nebude sklamaný. Francúzsky kouč je spokojný so stavom svojho mužstva.

Laporte chce odísť do City

Daily Mail píše, že obranca Athleticu Bilbao Aymeric Laporte chce pomôcť svojmu prestupu do Manchestru City tak veľmi, ako to len pôjde. Laporte je spájaný so City už niekoľko dní, pričom Bilbao by na ňom mohlo zarobiť okolo 60 miliónov libier.

Pastore do Interu

Football Italia hlása, že argentínsky reprezentant Javier Pastore by mohol odísť na hosťovanie do konca sezóny do talianskeho Interu Miláno. Argentínčan nie je spokojný s tým, že v PSG nedostáva toľko príležitostí, ako by si prial.