Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (31.7.2011)

nedeľa, 31. júl 2011 18:00 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (31.7.2011)
Prestupové klebety a špekulácie (31.7.2011) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Adebayorov prestup do Realu v nedohľadne

Útočník Emanuel Adebyaor určite zostal nemilo prekvapený po tom, čo včera Jose Mourinho priznal, že hráč z Toga nie je medzi prestupovými prioritami Realu v tomto prestupovom období. Ako je dlhšiu dobu známe Adebayor túžil po návrate k Pusinkam po vydarenej druhej polovici minulej sezóny, kedy v Reale pôsobil na hosťovaní.

Stekelenburg do AS Rím


Maarten Stekelenburg definitívne prestupuje z Ajaxu do AS Rim. Talianskemu veľkoklubu sa upísal na štyri sezóny. 28-ročná brankárska jednotka holandskej reprezentácie, s ktorou vybojoval na minuloročných MS druhé miesto, údajne prestúpila do AS za čiastku 6 miliónov eur.

Santos Neymara určite nepustí!

Prezident Santosu Luis Alvaro de Oliveira vyhlásil, že svoju najväčšiu hviezdu 19 ročného Neymara určite nepredá a to napriek lákavým ponukám Realu Madrid. ,,Real Madrid pred časom urobil zaujímavú ponuku, aleja som im odkázal, že Neymara odísť nenecháme a aj on sám  tu chce zostať. Môžem vás uistiť, že Neymar bude hrať za Santos na majstrovstvách sveta klubov (uskutoční sa koncom roka, pozn.red)!”.


Wenger predá Nasriho a Fabregasa len v prípade lukratívnej ponuky


,,Je mojou povinnosťou predať veľkých hráčov za sumu, ktorá prináleží ich schopnostiam. Inak by som okrádal vlastný klub o peniaze” takto reagoval lodivod Arsenalu Arséne Wenger na otázky novinárov v súvislosti s predajom Samira Nasriho a Cesca Fabregasa. Hlavne v súvislosti s prestupom kapitána Gunners do Barcelony sa neustále vedú búrlivé diskusie. Jeho prestupu na Nou Camp by mohol prispieť aj očakávaný príchod talentovaného Juana Matu z Valencie.