Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.1.)

sobota, 20. január 2018 12:01 | Autor: Jakub Vaverka

Kevin De Bruyne
Kevin De Bruyne | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

PSG ide po Guardiolovi

Denník Daily Mirror píše, že vedenie Parížu Saint-Germain si zaumienilo, že získa nového trénera, pričom tým koučom by mal byť španielsky kormidelník Manchestru City Pep Guardiola. PSG chce nahradiť nevýrazného Unaia Emeryho.

Liverpool v bitke o Balea

Don Balón prišiel s informáciou, podľa ktorej je Liverpool FC ďalším klubom, ktorý sa zaujíma o waleského reprezentanta Garetha Balea. Baleov odchod z Realu Madrid začína byť veľmi reálnou možnosťou.

Chelsea ide po Vidalovi

Nemecký plátok Bild prišiel s tvrdením, podľa ktorého je anglický majster Chelsea pripravený investovať do príchodu čilského reprezentanta Artura Vidala. Vidal je stále hráčom bavorského giganta Bayernu Mníchov.

De Bruyne si prilepší

Belgický reprezentant Kevin De Bruyne je pripravený podpísať nový kontrakt s Manchestrom City, na základe ktorého si značne finančne prilepší. KDB by mal podľa správ z Daily Mirror zarábať týždenne viac ako 260 000 libier.

Wilshere ostane

Vo veľkom sa špekulovalo o tom, že skúsený stredopoliar Jack Wilshere v januárovom prestupovom období opustí Arsenal. Daily Mirror ale informuje, že Wilshere by mal ostať v kádri Arsenea Wengera minimálne do konca prebiehajúceho ročníka.

United nepustia Mchitarjana

Prekvapivé správy priniesol denník Daily Star, na základe ktorých sa Manchester United rozhodol, že nemá v úmysle pustiť arménskeho reprezentanta Henrika Mchitarjana do konkurenčného Arsenalu Londýn.

Chelsea ide po Bentekem

Christian Benteke je podľa Daily Mail ďalším hráčom, ktorého by chcela získať londýnska Chelsea na hosťovanie do konca sezóny. Ofenzíva Modrých je v zlom stave, preto klubové vedenie hľadá dostupné riešenia.