Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.1.)

utorok, 16. január 2018 21:54 | Autor: Jakub Vaverka

Riyad Mahrez
Riyad Mahrez | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ronaldo je pripravený odísť

Americká televízia ESPN hlása, že portugalský bombardér Cristiano Ronaldo sa rozhodol, že opustí Real Madrid. Stať by sa tak malo najneskôr počas letného prestupového obdobia. Záujem o jeho služby prejavil jeho bývalý klub Manchester United.

Inter sa dohodol s Barcelonou

Portál Goal.com píše o dohode FC Barcelona s talianskym Interom Miláno ohľadom brazílskeho reprezentanta Rafinhu. Rafinha nedostáva na Camp Nou toľko priestoru, koľko by si prial, preto sa vo veľkom špekuluje o jeho odchode inam.

Sturridge možno do FC Sevilla

Daniel Sturridge by podľa denníka AS mohol odísť do španielskej La Ligy. Interes o útočníka Liverpoolu FC mal prejaviť andalúzsky celok FC Sevilla. Sturridge chce pred MS 2018 v Rusku pravidelne hrávať.

Mahrez bude stáť 100 miliónov

Liverpool FC a Arsenal Londýn bojujú o alžírskeho krídelníka Riyada Mahreza, ktorý je stále hráčom Leicestru City. Mahrez by mal podľa správ zverejnených na Goal.com stáť približne sto miliónov eur. Je otázne, či záujemcovia budú túto čiastku ochotní zaplatiť.

Chelsea nejde po Alexisovi

Tréner Chelsea Antonio Conte na tlačovej konferencii prehlásil, že si nemyslí, že sa jeho klub zaujíma o čilského útočníka Alexisa Sancheza z konkurenčného Arsenalu. Conte ale na jeho adresu nešetril superlatívmi.

Mata ostane v Manchestri

ESPN informuje, že Manchester United chce, aby španielsky stredopoliar Juan Mata ostal na Old Trafford aj naďalej. Vedenie Red Devils by malo čoskoro Matovi ponúknuť novučičkú verziu kontraktu.