Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.1.)

pondelok, 15. január 2018 12:24 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ronaldo sa chce vrátiť

Španielsky denník AS informuje, že Cristiano Ronaldo je vo veľmi zlom vzťahu s vedením Realu Madrid a chce odísť preč. Záujem o jeho služby prejavil jeho bývalý klub Manchester United. K transferu by reálne mohlo dôjsť v lete.

City sa zamerali na Griezmanna

Manchester Evening News hlása, že Manchester City sa zameral na francúzskeho útočníka Antoinea Griezmann. Griezmann je stále hráčom Atlética Madrid, ale klubové vedenie mu v prípade lukratívnej ponuky v odchode brániť nebude.

Auba do Arsenalu?

Arsenal Londýn chce podľa Daily Telegraph do konca zimného prestupového obdobia dotiahnuť transfer gabonského bombardéra Pierrea-Emericka Aubameyanga. Aubameyang by mal v Londýne nahradiť Alexisa Sancheza.

Príde Rím o Nainggolana?

Radja Nainggolan z AS Rím, ktorý bol svojho času spájaný s Manchestrom United či s Chelsea, by mohol podľa správ z talianskych novín Gazzetta dello Sport odísť do čínskej najvyššej súťaže. Guangzhou Evergrande zaňho núka 50 miliónov eur.

Nová zmluva pre De Geu

Manchester United začal pracovať na novom kontrakte pre španielskeho brankára Davida De Geu. Španiel bol dlho spájaný s možným odchodom do Realu Madrid, ale práve podobným správam chce vedenie Red Devils do budúcna zamedziť.

Ozil na lane Juve

Calciomercato hlása, že taliansky majster Juventus Turín tvrdo pracuje na tom, aby do konca januárového prestupového obdobia získal nemeckého záložníka Mesuta Ozila z Arsenalu. Ozilovi v Londýne na konci sezóny skončí kontrakt.

Barca nepredá Rafinhu

Denník Marca píše, že brazílsky reprezentant Rafinha síce môže opustiť FC Barcelona, ale katalánsky gigant ho odmieta predať pod cenu. Objavili sa totiž správy, že Rafinha by mohol prestúpiť inam za 20 miliónov eur.