Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.1.)

piatok, 12. január 2018 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Dani Ceballos
Dani Ceballos | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ancelotti bude trénerom Arsenalu

Talianske noviny Corriere dello Sport píšu, že v nasledujúcej sezóne Arsene Wenger už nebude trénerom londýnskeho Arsenalu. Na jeho miesto by mal prísť skúsený Carlo Ancelotti, ktorý je od konca v Bayerne Mníchov bez práce.

Mavropanos nepôjde na hosťovanie

Zimná posila londýnskeho Arsenalu Konstantinos Mavropanos, ktorý prišiel za dva milióny libier z gréckeho klubu PAS Giannina, by mal ostať na Emirates Stadium a byť súčasťou prvého mužstva Kanonierov. Správy o tom, že pôjde na hosťovanie, nie sú pravdivé.

Ceballos do Talianska?

Turínsky denník Tuttosport píše, že talentovaný španielsky mladík Dani Ceballos by mohol opustiť Real Madrid a odísť do Juventusu Turín, ktorý má eminentný záujem o jeho služby. V Bielom Balete Ceballos nedostáva toľko šancí, ako by si prial.

Musonda pôjde na hosťovanie

Telegraph informuje, že talentovaný Charles Musonda odíde v januárovom prestupovom období na polročné hosťovanie. Londýnska Chelsea v ňom vidí veľký potenciál, ale nedokáže mu garantovať dostatok herného priestoru.

Schurrle do Talianska?

Nemecký reprezentant Andre Schurrle, ktorému sa príliš nedarí v Borussii Dortmund, by mohol údajne odísť do talianskej Serie A. Noviny Gazzetta dello Sport píšu, že o bývalého hráča Chelsea má záujem Inter Miláno.

Mina v Barcelone

Vedenie FC Barcelona včera skompletizovalo prestup talentovaného obrancu Yerryho Minu. Mina prichádza z brazílskeho klubu Palmeiras a katalánsky gigant za jeho služby zaplatil podľa dostupných zdrojov 11,8 milióna eur.