Main Content

Milan Škriniar prehovoril o svojej budúcnosti v Interi: Prezradil, čo chce

piatok, 12. január 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Milan Škriniar patrí medzi najžiadanejších hráčov na prestupovom trhu. Dôvodom je fakt, že podáva stabilné výkony v Interi Miláno. Slovák prehovoril o svojej budúcnosti.

V uplynulých týždňoch bol bývalý obranca MŠK Žilina Milan Škriniar spájaný s Manchestrom City, FC Barcelona či Atléticom Madrid. Novinári z   Calciomercato sa ho opýtali, či si myslí, že v dohľadnom čase zmení dres. „Nemyslím si to. Som šťastný tam, kde som,“ začal slovenský reprezentant.

„Myslím si, že budem v tomto klube hrať tak dlho, ako to len pôjde,“ prehlásila letná akvizícia čierno-modrých. Škriniar na San Sire nadviazal na svoje dobré výkony zo Sampdorie Janov. „Mojím cieľom na rok 2018 je pokračovať v dobrých výkonoch a hrať tak často, ako sa len bude dať. Chcem Interu pomáhať.“

Inter mal skvelý vstup do sezóny, ale momentálne mu patrí tretie miesto s až deväťbodovou stratou na prvý SSC Neapol. „Je ťažké vysvetliť, čo sa stalo. Prestali sme dávať góly a prestali sme hrať dobre. Dostali sme sa do krízy a musíme to stopnúť tak rýchlo, ako to len pôjde,“ zakončil Škriniar.

Meno slovenského reprezentanta bude zrejme skloňované s možným odchodom inam prakticky neustále, ale názor nášho stredného obrancu ostáva nemenný. Inter mu dáva dostatok príležitostí a Serie A Škriniarovi sedí, nemá preto dôvod odchádzať.