Main Content

Renomovaný novinár: Real Madrid musí reagovať, chce Salaha

štvrtok, 11. január 2018 11:00 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

Egyptský reprezentant v službách Liverpoolu FC Mohamed Salah je momentálne jedným z hlavných prestupových cieľov Realu Madrid.

Barcelona pred pár dňami oficiálne dotiahla prestup brazílskeho reprezentanta Philippeho Coutinha z Liverpoolu za 160 miliónov eur a dala celému svetu vedieť, že to s útokom na trofeje myslí smrteľne vážne. Real Madrid sa snaží na celú situáciu reagovať.

Biely Balet stráca na prvú Barcelonu v La Lige priepastných šestnásť bodov, fanúšikovia začínajú byť frustrovaní a požadujú nové posily. Nepomohli tomu ani slová Zinedinea Zidanea na nedávnej tlačovej konferencii. „Nechcem žiadnu novú posilu, nepotrebujem nových hráčov.“

Renomovaný taliansky novinár Gianluca Di Marzio prišiel s nečakanou informáciou, podľa ktorej sa Merengues zapojili do prestupovej hry o Mohameda Salaha. „Real cíti, že musí reagovať, preto by rád kúpil Salaha z Liverpoolu,“ tvrdí odborník z Apeninského polostrova.

Aj keby ale bol záujem Bieleho Baletu seriózny, je málo pravdepodobné, že po tom, čo The Reds prišli o hviezdneho Coutinha, by tento klub z Anfield Road pustil preč aj ďalšiu svoju oporu. Salah v tejto sezóne skóroval 23 gólov a je jedným z najlepších hráčov celej Premier League.