Main Content

Eden Hazard je pripravený odísť do Realu Madrid. Transfer by sa mal uskutočniť v lete

štvrtok, 11. január 2018 10:44 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Eden Hazard je spájaný s odchodom do Realu Madrid už niekoľko mesiacov. Vyzerá to, že by nemuselo ísť len o špekulácie v médiách.

Real Madrid je v kríze a vo veľkom hľadá nové posily. Medzi hráčov, ktorých si vyhliadol prezident Merengues Florentino Perez patrí dlhodobo aj belgický reprezentant Eden Hazard, jedna z najväčších hviezd Chelsea a anglickej Premier League.

„Eden Hazard je pripravený pridať sa k Realu Madrid, po tom, čo odmietol šancu na predĺženie kontraktu s Chelsea,“ informovalo rádio Monte Carlo, známe pod skratkou RMC. Na tieto informácie nadviazal aj anglický denník Express, ktorý taktiež hovorí o Hazardovom odchode.

„Hazard sa už dohodol na termíne rokovaní so španielskym gigantom a želá si, aby bol transfer dotiahnutý do úspešného konca. K prestupu by mohlo dôjsť v lete,“ hlása oficiálne znenie tejto prestupovej špekulácie.

Kouč Chelsea Antonio Conte nedávno prehlásil, že nevylučuje, že Hazard jedného dňa odíde, ale zároveň dodal, že verí, že číslo desať ostane na Stamford Bridge aj naďalej. Samotný Belgičan sa o svojej budúcnosti vyjadruje zdržanlivo.