Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.1.)

štvrtok, 11. január 2018 10:25 | Autor: Jakub Vaverka

Marco Asensio
Marco Asensio | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United idú po Asensiovi

Don Balón špekuluje, že Manchester United chce využiť zlú situáciu v Reale Madrid a získať talentovaného útočníka Marca Asensia. Asensio je pasovaný za jeden z najväčších talentov súčasného futbalu.

Wenger verí v Alexisa

Tréner Arsenalu Arsene Wenger aj napriek všetkému verí, že čilský útočník Alexis Sanchez ostane na Emirates Stadium minimálne do konca sezóny. Juhoameričan bude po konci prebiehajúceho ročníka voľný hráč a môže odísť zadarmo.

Tottenham bude rokovať

Daily Mirror píše, že londýnsky Tottenham chystá rokovania s Delem Allim o novom kontrakte, aby minimalizoval šance na to, že talentovaný anglický reprezentant neodíde do španielskeho Realu Madrid.

Darmian do Turína?

Bulvárny denník The Sun tvrdí, že taliansky obranca Matteo Darmian, ktorý nedostáva šance v Manchestri United, by mohol ešte v zimnom prestupovom období Anglicko opustiť a odísť do Juventusu Turín.

Man City ide po Evansovi

Daily Mail píše, že Manchester City seriózne bojuje o írskeho reprezentanta Jonnyho Evansa. Evans podáva výborné výkony v Premier League v drese West Bromwichu Albion a okrem Sky Blues oňho bojujú aj Arsenal a Manchester United.

Deulofeu môže odísť

Barcelona je ochotná predať Gerarda Deulofeua, ktorý nedostáva šance, ale španielsky denník Sport tvrdí, že Katalánci za svojho odchovanca požadujú čiastku na úrovni osemnástich až dvadsiatich miliónov eur. Interes má Neapol.

Arsenal chce Malcoma

Vzhľadom na to, že Alexis Sanchez zrejme čoskoro opustí Arsenal, vedenie The Gunners podľa Daily Mirror začalo pracovať na získaní brazílskeho útočníka Malcoma z francúzskeho Girondins de Bordeaux. Malcom by mohol prísť za 45 miliónov libier.