Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.1.)

streda, 10. január 2018 10:04 | Autor: Jakub Vaverka

Riyad Mahrez
Riyad Mahrez | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mahrez do Arsenalu?

Zdroj menom Le Bateur informuje, že londýnsky Arsenal robí všetko preto, aby získal alžírskeho reprezentanta Riyada Mahreza z Leicestru City. The Gunners si Mahreza vyhliadli ako náhradu za odchádzajúceho Alexisa Sancheza.

City získajú Alexisa

Daily Express píše, že Manchester City získa čilského útočníka Alexisa Sancheza, pričom tento hviezdny zakončovateľ by mal vraj z londýnskeho Arsenalu odísť už v najbližších dňoch. Všetko vraj bude uzavreté tento týždeň.

Moura do United

Calciomercato tvrdí, že brazílsky krídelník Loucas Moura odchádza z Parížu Saint-Germain do Manchestru United. Moura nebol v PSG spokojný s nedostatok príležitostí, pričom na Old Trafford by mal hrávať častejšie.

Christensten predĺžil

Dánsky obranca Andreas Christensen včera podpísal s londýnskou Chelsea nový kontrakt, ktorý ho s klubom zo Stamford Bridge zviazal na ďalších štyri a pol roka. To zároveň podporilo špekulácie o odchode stopéra Davida Luiza.

Rakitič odíde

Diario Gol tvrdí, že s príchodom Coutinha do Barcelony by vraj Camp Nou mohol opustiť chorvátsky reprezentant Ivan Rakitič. Rakitič sa údajne obáva, že v záložnej formácii Barcy bude teraz dostávať oveľa menej šancí.

Icardi ide do Realu

Diario Gol informuje, že argentínsky útočník Mauro Icardi prešiel v Reale Madrid zdravotnou prehliadkou a čoskoro skompletizuje svoj prestup. Icardi je vraj pripravený opustiť Inter Miláno, ktorého je v tejto sezóne dokonca kapitánom.

Liverpool sleduje Strootmana

Premium Sport informuje, že liverpoolske FC sa po odchode Philippeho Coutinha do Barcelony zameria na získanie holandského reprezentanta Kevina Strootmana. Strootman momentálne oblieka dres talianskeho AS Rím.