Main Content

Ak Manchester United nekúpi Kantého, Mourinho odíde!

utorok, 9. január 2018 11:50 | Autor: Jakub Vaverka

N´Golo Kanté
N´Golo Kanté | zdroj: TASR

José Mourinho vraj nemá najlepší vzťah s vedením Manchestru United, čo potvrdila posledná informácia, ktorá otriasla mediálnym svetom. Skončí Portugalčan na Old Trafford?

Portugalský tréner José Mourinho je nespokojný, pretože mu vedenie Manchestru United nevie doručiť hráčov, ktorých požaduje. Kontroverzný lodivod vraj dokonca rozmýšľa o odchode z Old Trafford. Práve zlý vzťah s klubovými šéfmi je vraj jedným z dôvodov, prečo stále nepredĺžil svoj aktuálny kontrakt.

Španielsky denník Don Balón zašiel ešte ďalej a informuje o údajnom ultimáte, ktoré mal Mourinho vedeniu Red Devils dať. „José Mourinho požaduje, aby mu Manchester United kúpil N´Gola Kantého z Chelsea, inak z klubu odíde,“ píše sa v oficiálnom znení článku.

„Záložník Chelsea je považovaný za jedného z najlepších hráčov na svojom poste a José Mourinho je jeho veľkým obdivovateľom, čo nie je tajomstvom,“ informuje Don Balón. Portugalčan sa v minulosti zaujímal o viacerých hráčov The Blues, ale Modrí mu predávajú futbalistov iba veľmi neradi.

Aktuálne je nepravdepodobné, že by anglický majster predal jedného z najlepších stredopoliarov na svete svojmu priamemu súperovi v boji o popredné priečky v Premier League. Bude zaujímavé sledovať, ako sa bude vzťah Mourinho – vedenie klubu vyvíjať ďalej.