Main Content

Ide o hotovú vec: Ross Barkley dnes prestúpi do Chelsea!

piatok, 5. január 2018 11:31 | Autor: Jakub Vaverka

Ross Barkley dostal od Evertonu ultimátum: Podpíš alebo odíď
Ross Barkley dostal od Evertonu ultimátum: Podpíš alebo odíď | zdroj: © TASR

V letnom prestupovom období bola Chelsea krôčik od získania Rossa Barkleyho z Evertonu. Podľa všetkého by mala tohto hráča získať v nasledujúcich hodinách.

Renomovaná britská televízia BBC dnes uverejnila správu, na základe ktorej by mal anglický reprezentant Ross Barkley v priebehu dneška absolvovať v tréningovom centre Chelsea, Cobhame, zdravotnú prehliadku. The Blues sú najväčším favoritom na získanie Barkleyho od letného prestupového obdobia.

Vtedy ale hráč transfer na Stamford Bridge odmietol, pretože mal zdravotné problémy a nechcel odchádzať z Evertonu, keď bol nedoliečený. "24-ročný Angličan by mal posilniť anglického majstra Chelsea za 15 miliónov libier," informuje BBC.

Vzhľadom na to, že pred pár rokmi bol Barkley považovaný za jeden z najväčších talentov britského futbalu a jeho cena sa odhadovala na 60 až 70 miliónov libier, ide z pohľadu Chelsea o veľmi výhodný obchod. Ofenzívny univerzál za sebou nemá úspešné obdobie, ale kvalitu má stále nespornú.

Navyše, pod vedením Antonia Conteho bude výborne fyzicky pripravený, čo mu pomôže v bitke o účasť na MS 2018 v Rusku. Celá vec by mala byť dotiahnutá už dnes, najneskôr do konca prebiehajúceho týždňa.