Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.1.)

streda, 3. január 2018 10:11 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Luiz neodchádza do Arsenalu

Goal.com uverejnil správu, podľa ktorej vraj fámy spájajúce brazílskeho obrancu Davida Luiza s londýnskym Arsenalom nie sú pravdivé. Je faktom, že Luiz nemá najlepší vzťah s koučom Chelsea Contem, ale prestúpiť k mestskému rivalovi sa nechystá.

Matova budúcnosť nejasná

Zmluva Juana Matu v Manchestri United sa chýli ku koncu a španielsky stredopoliar sa s Red Devils stále nedohodol na jej predĺžení. Denník AS tvrdí, že Mata by sa za istých okolností mohol vrátiť do Primera División.

Ronaldo chce odísť

Diario Gol aj Daily Mail tvrdia, že Cristiano Ronaldo je pripravený opustiť Real Madrid. Portugalský bombardér vraj šéfom Merengues poslal požiadavky, na základe ktorých opustí káder úradujúceho víťaza Ligy majstrov už tento rok.

City nepodalo ponuku

Goal.com tvrdí, že Manchester City zatiaľ nepodal žiadnu oficiálnu ponuku na kúpu čilského útočníka Alexisa Sancheza. Vo veľkom sa špekuluje, že Čiľan opustí londýnsky Arsenal už v priebehu zimného prestupového obdobia.

Willian nikde nejde

Brazílska verzia televízia ESPN uverejnila exkluzívny rozhovor so stredopoliarom Willianom, ktorý sa vyjadril, že ani len nerozmýšľa nad odchodom z londýnskej Chelsea a rád by na Stamford Bridge ostal čo najdlhšie.

Klopp sa nezaujíma

Nemecký tréner Liverpoolu Jurgen Klopp prehlásil, že ho nezaujímajú špekulácie spojené s brazílskym reprezentantom Philippem Coutinhom. Vo veľkom sa totiž špekuluje, že „Cou“ v januárovom prestupovom období odíde do Barcelony.

Chelsea ide po Lemarovi

Evening Standard píše, že londýnska Chelsea zabojuje v januárovom prestupovom okne o francúzskeho reprezentačného stredopoliara Thomasa Lemara. Lemar patrí v tejto sezóne medzi opory AS Monako.