Main Content

Milan Škriniar medzi absolútnou špičku, ocitol sa v zostave hviezd svetoznámeho portálu!

streda, 3. január 2018 09:56 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar v zostave jesene 2017
Milan Škriniar v zostave jesene 2017 | zdroj: TASR

Slovenský stopér Milan Škriniar už nie je neznámym hráčom. Práve naopak, dá sa o ňom hovoriť ako o futbalistovi, ktorého poznajú naprieč celým futbalovým svetom.

Prestup do Interu Miláno možno označiť z pohľadu slovenského stopéra I samotného talianskeho klubu za win-win situáciu (výhra-výhra). Škriniar sa dostal na súpisku slávneho klubu a Inter získal za relatívne lacné peniaze (25 miliónov eur) futbalistu, ktorého cena sa odvtedy už minimálne zdvojnásobila.

Skvelé výkony rodáka zo Žiaru nad Hronom vedú nielen k špekuláciám týkajúcim sa jeho možného prestupu do Atlética Madrid či FC Barcelona, ale aj k rôznym uznaniam jeho kvalít zo strany zahraničných médií.

Azda doteraz najväčšou odmenou za jeho výkony je zaradenie do najlepšej jedenástky futbalovej jesene podľa portálu Goal.com, ktorý patrí medzi svetovo najsledovanejšie futbalové stránky.

Škriniar sa v tejto zostave ocitol po boku najväčších futbalových hviezd ako Harry Kane, Kevin De Bruyne, Dani Alves či David de Gea.

Silný bojovník, ktorý robí rýchle rozhodnutia. Slovenský 22-ročný reprezentant je pre výzvy Interu Miláno v Serii A pravdepodobne rovnako dôležitý ako hviezdny útočník Mario Icardi,” napísal portál Goal.com o slovenskom mladíkovi, ktorého cena sa odhaduje už na vyše 50 miliónov eur a stále rastie.

Škriniar je jedným z dvoch zástupcov talianskej Serie A, ktorý sa dostal do tohto prestížneho výberu. Okrem neho portál Goal ocenil aj fantastické výkony Luisa Alberta z Lazia Rím. Španielska liga má zastúpenie v podobe Gerarda Piqueho, francúzska v podobe Daniho Alvesa a Kyliana Mbappého. Z Premier League je v elitnej formácii hráčov najviac – Harry Kane,  Mohamed Salah, Kevin De Bruyne, David SilvaDavid De Gea.  

Zostava jesene 2017 podľa portálu Goal.com
Zostava jesene 2017 podľa portálu Goal.com | zdroj: Goal.com