Main Content

Črtá sa najdrahší prestup slovenskej ligy: Slovan má pripravené milióny eur!

utorok, 2. január 2018 18:30 | Autor: Filip Chudý

Tréner ŠK Slovan Bratislava Martin Ševela
Tréner ŠK Slovan Bratislava Martin Ševela | zdroj: TASR

Bláznivé prestupové obdobie sa dotýka aj Slovenska, o čo sa stará Slovan, ktorý má chystať najdrahší prestup našej histórie. Hovorí sa o miliónoch!

Ako sme vás informovali, ŠK Slovan Bratislava by mal mať na lane slovinského reprezentačného útočníka Andraža Šporara. Ako prvý to pustil do sveta portál 24ur.com, pričom odvtedy sa slovinské médiá predbiehajú v tom, kto prinesie o ich futbalovej hviezde novšiu správu.

Šporara spájali aj s prestupom do belgického prvoligového Moucronu, či Pafosu, ktorý má ako nováčik cyperskej ligy slušný kapitál, ale všetko podľa slovinských médií smeruje k tomu, že bude novou posilou Slovana.

V utorok 2. januára Arminia Bielefeld na svojej stránke informovala, že sa dohodla s FC Bazilej na ukončení hosťovania tohto 23-ročného útočníka, ktoré malo platiť do konca sezóny. Slovinské médiá následne napísali, že nebude pokračovať ani vo Švajčiarsku, pričom čoskoro bude známe jeho nové pôsobisko.

Portál sportklub.si v utorok tesne pred 17:00 napísal, že Šporar je už v Bratislave a stane sa hráčom belasých. Tí majú zaňho údajne zaplatiť 2 milióny eur a hráčovi dať taký plat, aký mal aj v Bazileji, čiže 60 000 eur mesačne.

Ak by tak naozaj aj bolo, Šporar by sa stal najdrahším nákupom v histórii našej najvyššej súťaže, čím by sa prekonal prestup Ibrahima Rabia, ktorého Slovan kúpil za milión eur.