Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.1.)

utorok, 2. január 2018 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kroos do Manchestru United?

Anglický denník The Express píše, že Manchester United začal veľkú prestupovú honbu na nemeckého stredopoliara Toniho Kroosa z Realu Madrid. Opora Bieleho Baletu by sa vraj prestupu do Premier League nebránila.

Coutinho za 180M

Rádio Onda Cena tvrdí, že Philippe Coutinho prestúpi z Liverpoolu do Barcelony už túto zimu, avšak Katalánci budú musieť za jeho prestup zaplatiť astronomických 180 miliónov eur. Vedenie Liverpoolu množiace sa šumy nekomentuje.

Chelsea sleduje Vidala

Nemecký denník Bild informuje, že londýnska Chelsea sleduje situáciu okolo kremenitého záložníka Artura Vidala z Bayernu Mníchov. The Blues sa snažili čilského reprezentanta získať už niekoľkokrát v minulosti, ale doposiaľ neúspešne.

Gomes na lane United

Zdroj menom Il Bianconero hlása, že portugalský stredopoliar André Gomes je blízko k prestupu do Manchestru United. Gomes stále nedostáva v Barcelone toľko príležitostí, ako by si prial, pričom transfer do Anglicka by mohol jeho kariére pomôcť.

Messi chce Alliho

Diario Gol prišiel s informáciou, podľa ktorej Lionel Messi chce, aby vedenie FC Barcelona kúpilo anglického záložníka Dele Alliho. Opora Tottenhamu Hotspur je spájaná s prestupom do zahraničia prakticky neustále.

Grimaldo pôjde do Neapola

Talentovaný obranca portugalskej Benficy Lisabon Grimaldo sa podľa denníka O Jogo nebude sťahovať do Manchestru United, ako sa pôvodne predpokladalo, ale mal by posilniť taliansky celok SSC Neapol.

Ghoulam k United?

Britský plátok Record píše, že jednou z januárových posíl Manchestru United by sa mohol stať ospevovaný Faouzi Ghoulam, ktorý podáva kvalitné výkony v drese SSC Neapol. Ghoulam bol nedávno spájaný aj s Manchestrom City.