Main Content

Slovenská prestupová bomba? Nedávno ho chcel Liverpool, ale vraj ide do Slovana!

pondelok, 1. január 2018 15:50 | Autor: Filip Chudý

ŠK Slovan Bratislava
ŠK Slovan Bratislava | zdroj: TASR

Belasých by mohol v zime posilniť hráč, ktorého mal v hľadáčiku Liverpool a hrával Ligu majstrov za Bazilej.

ŠK Slovan Bratislava sa pred jarnou časťou Fortuna ligy chce posilniť. Jeho prvou posilou môže byť slovinský reprezentačný útočník Andraž Šporar. Informoval o tom portál 24ur.com.

Tento 23-ročný futbalista je kmeňovým hráčom FC Bazilej, ale na jeseň hosťoval v Bielefelde. V druhej najvyššej nemeckej súťaži odohral 9 zápasov a strelil 2 góly.

Do Švajčiarska prestupoval pred dvoma rokmi, pričom sa stal najdrahším hráčom slovinskej ligy, keď sa spomínala suma 3 milióny eur. O Šporara sa nielen v tom čase podľa anglických médií zaujímal aj FC Liverpool, ale on uprednostnil Bazilej.

V prvej polovici sezóny 2015/16 zaznamenal v drese Olimpije Ľubľana v 18 ligových zápasoch až 17 gólov, čo vzbudilo záujem známych európskych klubov, ale po spomínanom prestupe v zime 2016 sa mu prestalo dariť. Veď odvtedy zaznamenal dokopy len 6 gólov

Zaujímala sa o neho aj Crvena zvezda Belehrad, ale podľa  24ur.com uprednostnil Slovan. Tomu sa podľa tohto slovinského webu má upísať na 4,5 roka, pričom by mohol byť vraj aj najlepšie plateným hráčom belasých.