Main Content

Real Madrid je pripravený získať oporu FC Barcelona!

pondelok, 1. január 2018 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Florentino Perez
Florentino Perez | zdroj: © TASR

Real Madrid sa nikdy nezaoberal tým, čo by sa malo a čo nie, keď si zaumienil, že chce niekoho získať, išiel si za tým. Biely Balet sa aktuálne zameral na oporu konkurenčnej Barcelony. 

Hladinu diskusií v Španielsku rozvíril bulvárny denník Diario Gol, ktorý prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Real Madrid začal zaujímať o oporu konkurenčnej Barcelony. „Biely Balet zvažuje šokujúcu kúpu barcelonského stredného obrancu Samuela Umtitiho,“ píše sa v oficiálnom znení článku.

„Prezident Realu Florentino Perez chce získať nového stopéra, ale po investícii Liverpoolu v podobe 75 miliónov libier za Virgila Van Dijka zo Southamptonu, sa obáva, že za nového beka bude musieť zaplatiť príliš veľkú čiastku,“ informujú španielski novinári.

To je jeden z dôvodov, prečo by chcel práve Umtitiho. Bývalý bek Lyonu má vo svojej zmluve výkupnú klauzulu na úrovni šesťdesiatich miliónov eur, pričom vzhľadom na jeho tohto sezónne výkony, by sa jednalo o vynikajúcu kúpu.

Real Madrid nie je jediným záujemcom o Samuela Umtitiho. O kremenitého člena barcelonskej defenzívy, ktorý momentálne laboruje so zraneným svalom, si brúsia zuby aj anglické kluby Manchester City a Manchester United.