Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.1.)

pondelok, 1. január 2018 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Samuel Umtiti
Samuel Umtiti | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ronaldo sa vráti do United

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej by sa Cristiano Ronaldo mohol v roku 2018 vrátiť do Manchestru United, odkiaľ odišiel pred necelými ôsmimi rokmi. Portugalský bombardér údajne neplánuje predĺžiť spoluprácu s Realom Madrid.

Bayern nezíska Kloppa

Vedenie Bayernu Mníchov sa podľa Daily Star snažilo v uplynulých týždňoch získať nemeckého trénera Jurgena Kloppa, ale kormidelník Liverpoolu FC sa vrátiť do Bundesligy momentálne nechystá. Bayern hľadá kormidelníka na dlhšie obdobie, Heynckes je len dočasné riešenie.

Real Madrid chce Umtitiho

Diario Gol píše, že Real Madrid sa šokujúco zaujíma o obrancu FC Barcelona Samuela Umtitiho. Umtiti patrí v tejto sezóne medzi najlepších obrancov na svete, pričom jeho transfer do Bieleho Baletu sa javí byť absolútne nereálny.

Chelsea chce zas Barkleyho

Telegraph informuje, že londýnska Chelsea je pripravená obnoviť svoj záujem o anglického reprezentanta Rossa Barkleyho, ktorého sa snažila získať aj v letnom transferovom okne. Stredopoliara liverpoolskeho Evertonu pozorne sleduje aj Tottenham Hotspur.

Lanzini ako náhrada

The Sun tvrdí, že ak Liverpool príde v zime o Philippeho Coutinha, ktorého sleduje Barcelona, na jeho miesto by mohol prísť Manuel Lanzini z konkurenčného West Hamu United. Kouč Klopp nechce, aby sa klub v zimnom transferovom okne oslabil.

Kane za Balea?

Daily Star informuje, že Real Madrid sa snaží získať útočníka Harryho Kanea z Tottenhamu Hotspur a ako súčasť miliónovej dohody ponúka aj waleského reprezentanta Garetha Balea, ktorý vraj v Španielsku nie je šťastný.

Telles na lane Chelsea

Portugalský denník A Bola hlása, že v januárovom prestupovom okne by sa mohol do londýnskej Chelsea sťahovať krajný obranca FC Porto Alex Telles. Ľavý bek portugalských Drakov podáva dlhodobo stabilné výkony.