Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.12.)

nedeľa, 31. december 2017 09:54 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred blížiacim sa zimným prestupovým obdobím neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barca pripravuje 130M

Sunday Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie FC Barcelona chystá v zimnom prestupovom období investovať do brazílskeho reprezentanta Philippeho Coutinha rovných 130 miliónov libier.

Ronaldov odchod?

Sunday Mirror tvrdí, že portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo by mohol v dohľadnej dobe opustiť Real Madrid, pretože jeho plány do budúcnosti a plány vedenia španielskeho giganta sa rozchádzajú.

Dybala je cieľ

Argentínsky útočník Paulo Dybala z Juventusu Turín je podľa Sunday Mirror najväčším prestupovým cieľom Manchestru United na nasledujúci kalendárny rok. Do kádra by ho veľmi rád získal predovšetkým kouč José Mourinho.

Christensen do FCB?

Sunday Mirror píše, že dánsky obranca Andreas Christensen sa ocitol v hľadáčiku FC Barcelona. Katalánsky gigant hľadá posily do obrannej formácie, pričom mladík z Chelsea hrá v tejto sezóne skutočne výborne.

Alexis už chce odísť

Čilský útočník Alexis Sanchez by vraj už veľmi rád opustil londýnsky Arsenal, kde mu čoskoro končí zmluva a zamieril do konkurenčného Manchestru City, ktorý sa eminentne zaujíma o jeho služby. K prestupu by mohlo dôjsť už v januári.

Joao Mario na lane MU

Bulvárny denník The Sun píše, že brazílsky stredopoliar Joao Mario je na lane Manchestru United. Red Devils hľadajú posily do záložnej formácie, pričom Juhoameričan, ktorému sa darí v Interi Miláno by vraj bol pre tím Josého Mourinha ideálnym hráčom.