Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.12.)

sobota, 30. december 2017 11:27 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Chelsea chce novú zmluvu, Hazard odchod

Londýnska Chelsea údajne vytrvalo pracuje na tom, aby predĺžila kontrakt s belgickým záložníkom Edenom Hazardom. Na druhej strane Hazard podľa jeho otca zmluvu predĺžiť nechce a rád by odišiel do Realu Madrid.

Giganti v súboji o Blinda

Manchester United nie je spokojný s výkonmi holandského obrancu Daleyho Blinda a je možné, že ho v zime predá. Prekvapivou informáciou je fakt, že Blind by mohol prestúpiť do Realu Madrid alebo do FC Barcelona.

Courtois neodíde inam

Chelsea je veľmi blízko k dohode s belgickým brankárom Thibautom Courtoisom o predĺžení spolupráce. The Blues by sa mali s Courtoisom dohodnúť na novej päťročnej zmluve. Brankára dlhodobo sleduje Real Madrid.

Obetovanie Roberta?

Don Balón píše, že ak Barcelona chce Philippeho Coutinha z Liverpoolu, bude musieť obetovať španielskeho obrancu Sergiho Roberta, o ktorého sa The Reds dlhodobo zaujímajú.

Griezmann hlavným cieľom

Denník AS tvrdí, že Antoine Griezmann je hlavným prestupovým cieľom pre FC Barcelona. Francúzsky útočník je stál hráčom Atlética Madrid, ale jeho prestup inam je údajne na spadnutie.

Bitka o Umtitiho

Manchester United a Manchester City sú pripravení bojovať o francúzskeho obrancu Samuela Umtitiho z FC Barcelona. Don Balón tvrdí, že oba celky sa Umtitiho pokúsia získať už v zimnom prestupovom období.