Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.12.)

piatok, 29. december 2017 16:12 | Autor: Jakub Vaverka

Smoliar Kompany sa pri návrate opäť zranil
Smoliar Kompany sa pri návrate opäť zranil | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred blížiacim sa zimným prestupovým obdobím neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Juventus nechce predať Dybalu

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej Juventus Turín odmietol ponuku Manchestru United na kúpu argentínskeho útočníka Paula Dybalu. Red Devils núkali 70 miliónov libier a Henrika Mchitarjana.

Kompanyho odchod?

Tréner Manchestru City Pep Guardiola nie je spokojný s výkonmi a prístupom belgického obrancu Vincenta Kompanyho, ktorý je často zranený. The Sun píše, že skúsený bek možno čoskoro opustí Etihad Stadium.

City hľadajú obrancu

Daily Telegraph informuje, že Manchester City sa v januárovom prestupovom okne zameria na Iniga Martineza z Realu Sociedad San Sebastián a írskeho obrancu Jonnyho Evansa z West Bromwichu Albion.

Arsenal chce Evansa

Jonny Evans, ktorý predvádza perfektné výkony v drese West Bromwichu Albion nie je len pod drobnohľadom Manchestru City.  O jeho služby sa podľa The Sun začal zaujímať aj londýnsky Arsenal.

Wilshere chce novú zmluvu

Jack Wilshere chce nechať zabudnúť na svoju nepodarenú kariérnu etapu, pričom veľmi dúfa, že mu Arsenal ponúkne novú zmluvu. The Sun píše, že budúcnosť anglického reprezentanta je momentálne otázna.