Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.12.)

pondelok, 25. december 2017 13:47 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar Manchester City
Milan Škriniar Manchester City | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred blížiacim sa zimným prestupovým obdobím neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Škriniar prestupovým cieľom číslo jeden

The Express prišiel s informáciou, podľa ktorej je slovenský obranca Interu Miláno Milan Škriniar hlavným januárovým prestupovým cieľom Manchestru City. Chce ho získať samotný tréner Pep Guardiola.

N´Zonzi možno do Arsenalu

Steven N´Zonzi, ktorému sa dlhodobo darí v španielskej Primera División v drese FC Sevilla, by sa podľa The Express mohol v úvode nového kalendárneho roka sťahovať do Premier League, kde ho sleduje Arsenal.

Barkley do Londýna

The Express tvrdí, že anglický reprezentant Ross Barkley by mal v zimnom prestupovom období zamieriť do Londýna. Nie však do Chelsea, ako sa pôvodne písalo, ale tento záložník Evertonu je vraj na lane Tottenhamu.

Shaw možno ku Spurs

Tottenham Hotspur chce pred druhou časťou sezóny posilniť svoje obranné rady, preto sa podľa The Express klub zameral na anglického obrancu Lukea Shawa, ktorý je stále hráčom konkurenčného Manchestru United.

Wenger sa nebojí

Francúzsky tréner Arsene Wenger sa nebojí, že by ho klub z Emirates Stadium pred koncom prebiehajúceho ročníka prepustil. Arsenal vraj službám svojho dlhoročného kormidelníka stále verí.

Van Dijk za 70M

Holandský obranca Virgil Van Dijk v zimnom prestupovom období opustí Southampton a prestúpi do Liverpoolu FC, ktorý za jeho služby zaplatí rovných sedemdesiat miliónov libier. Informácie priniesol denník Daily Star.