Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.12.)

sobota, 23. december 2017 14:00 | Autor: Jakub Vaverka

Sergio Aguero
Sergio Aguero | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred blížiacim sa zimným prestupovým obdobím neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Aguero na odchode

Sergio Aguero má podľa denníka The Times vlažný vzťah so španielskym trénerom Manchestru City Pepom Guardiolom, čo by mohlo viesť k jeho odchodu v roku 2018. Prestupová čiastka za argentínskeho zakončovateľa by sa mohla pohybovať na úrovni 70 miliónov eur.

Conte trénerom Realu?

The Express píše, že taliansky tréner Antonio Conte by mohol v nasledujúcom roku opustiť londýnsku Chelsea a odísť do Realu Madrid. Vedenie Bieleho Baletu vraj nie je spokojné so Zinedineom Zidaneom, pričom hľadá možnosti.

Griezmann na lane Devils

Francúzsky útočník Antoine Griezmann je podľa The Express na lane Manchestru United. Zakončovateľ Atlética Madrid je dlhodobo spájaný s prestupom do Premier League, ale záujem o jeho služby má aj Barcelona.

Baleov návrat do Anglicka?

Podľa The Express by sa Gareth Bale mohol vrátiť do anglickej Premier League už počas zimného prestupového obdobia. Obrovský záujem o služby krídelníka Realu Madrid má Manchester United. Bale by mohol prestúpiť za približne 80 miliónov eur.

De Vrij na lane LFC

Stefan De Vrij, ktorý predvádza v tejto sezóne výborné výkony v drese talianskeho Lazia Rím by mohol podľa The Express prestúpiť do anglického Liverpoolu. The Reds dlhodobo hľadajú novú tvár do obrannej formácie, kde to Červeným škrípe.

City chcú Busquetsa

Don Balón píše, že tréner Manchestru City Pep Guardiola by veľmi rád priviedol do svojho tímu stredopoliara Sergia Busquetsa z FC Barcelona. Busquets by mohol na Etihad Stadium odísť za približne 56 miliónov eur.