Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.12.)

piatok, 22. december 2017 11:56 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred blížiacim sa zimným prestupovým obdobím neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Conte sa spojí s Bonuccim

Turínsky denník Tuttosport píše, že kouč londýnskej Chelsea Antonio Conte sa v zimnom prestupovom spojí s talianskym obrancom Leonardom Bonuccim, ktorého sa nedarí po prestupe z Juventusu Turín do AC Miláno. Pokúsi sa ho presvedčiť k prestupu do Londýna.

Courtois bude najlepšie platený

Daily Telegraph informuje, že belgický brankár Thibaut Courtois podpíše nový kontrakt s londýnskou Chelsea a stane sa najlepšie plateným brankárom v Premier League a možno aj na svete. Belgičan bol spájaný s prestupom do Realu Madrid.

Mirallasov odchod?

Liverpool Echo tvrdí, že belgický reprezentant Kevin Mirallas by mohol prekvapivo v januárovom transferovom okne opustiť Everton FC. O technicky zdatného krídelníka prejavil záujem grécky veľkoklub Olympiacos Pireus.

170M za SMS

Talianske noviny Corriere dello Sport píšu, že francúzsky vicemajster Paríž Saint-Germain pripravuje nepredstaviteľných 170 miliónov eur na kúpu ospevovaného Sergeja Milinkoviča-Saviča z rímskeho Lazia. Interes o jeho služby prejavil aj Manchester United.

Real hľadá kupca

Diario Gol tvrdí, že Real Madrid by rád predal portugalskú hviezdu Cristiana Ronalda, avšak nájsť vhodného kupca pre finančne náročného futbalistu je veľmi náročná úloha. Interes vraj majú kluby z USA, Číny, Indie či Manchester United alebo PSG.

Blindov odchod?

Fotomac tvrdí, že o holandského obrancu Daleyho Blinda je veľký záujem v tureckej Superlige. Oporu defenzívnych radov Manchestru United majú sledovať vo Fenerbachce. Inter Miláno sa mal o Blinda zaujímať tiež.

Pulišič do MU?

Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej je americký reprezentant Christian Pulišič v hľadáčiku Manchestru United. Pulišič momentálne oblieka dres Borussie Dortmund, ale vo veľkom sa hovorí, že by mohol v januárovom prestupovom období zmeniť dres.