Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.12.)

štvrtok, 21. december 2017 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Luis Suarez
Luis Suarez | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred blížiacim sa zimným prestupovým obdobím neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Lemar chce posilniť Liverpool

The Independent píše, že francúzsky stredopoliar Thomas Lemar by rád v zimnom prestupovom období posilnil Liverpool FC. Záložník AS Monako bol dlhodobo pod drobnohľadom Arsenalu a v poslednej dobe aj Chelsea, ale dáva prednosť odchodu na Anfield Road.

Tottenham ide po Suarezovi

Denník Don Balón prišiel so šokujúcou informáciou, podľa ktorej sa vraj Tottenham Hotspur zaujíma o služby uruguajského útočníka Luisa Suareza, ktorý je momentálne hviezdou FC Barcelona.  Nakoľko reálne sú tieto informácie je momentálne nejasné.

Bitka o Edena Hazarda

Denník The Sun pokračuje so sériou špekulácií o Edenovi Hazardovi. Po Manchestri United sa má o hviezdu londýnskej Chelsea zaujímať aj úradujúci víťaz Ligy majstrov. Hazard sa o svojej budúcnosti vyjadruje zväčša zdržanlivo.

Mascherano pôjde do Číny

Španielsky denník Marca prišiel s informáciou, podľa ktorej by mal argentínsky stopér FC Barcelona Javier Mascherano v úvode nového roka odísť do čínskej najvyššej súťaže. V tamojšej Super lige sa má o jeho služby zaujímať niekoľko tímov.

Súboj o Darmiana

Calcio Mercato tvrdí, že Matteo Darmian čoskoro skončí v Manchestri United a odíde do Serie A, kde v minulosti hrával za FC Turín. Tohto skúseného talianskeho obrancu by vraj chceli získať SSC Neapol a Juventus Turín.

Benitez nedostane výpoveď

Podľa denníka Daily Mirror sa španielsky tréner Rafael Benitez nemusí báť, že by ho Newcastle United kvôli zlým výsledkom prepustiť. Skúsený kouč vraj má dôveru klubového vedenia, pričom cieľom ostáva záchrana v Premier League.

Luizov odchod?

London Evening Standard píše, že brazílsky obranca David Luiz by mohol v januárovom transferovom okne opustiť londýnsku Chelsea a zamieriť na polročné hosťovanie do Newcastlu United, ktorý sa snaží nezostúpiť o ligu nižšie.