Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (27.7.2011) + VIDEO

streda, 27. júl 2011 16:53 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (27.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (27.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Gago možno opustí Real Madrid

Argentínsky záložník Realu Madrid Fernando Gago by sa mohol počas tohto prestupového obdobia vrátiť do rodnej vlasti. Veľký záujem o jeho služby má predovšetkým Boca Juniors. 25 ročný stredopoliar by sa mohol do Bocy, kde kedysi už pôsobil, vrátiť na polročné hosťovanie. V drese Realu, hlavne z dôvodu viacerých zranení, odohral počas minulej sezóny len šesť stretnutí.

Aguero blízko k prestupu do Citizens


23-ročný reprezentant Argentíny Sergio Aguero je veľmi blízko k prestupu do Manchestru City. Podľa najnovších informácií z oficiálnej stránky tohto klubu mcfc.co.uk sa momentálne už len dolaďujú detaily hráčovej zmluvy. Aguero by mal prestúpiť do Citizens z Atlética Madrid za neuveriteľných 45 miliónov eur.



Pandev z Interu údajne neodíde


Macedónsky reprezentant Goran Pandev podľa vyjadrení jeho agenta neopustí Inter Miláno, napriek tomu, že počas leta sa o tejto možnosti už mnoho popísalo. Pandev údajne zostane v Interi minimálne do zimného prestupového termínu. Dovtedy by sa malo ukázať, či sa dokáže presadiť v konkurencií Samuela Eto’a a Diega Milita.

Neymar možno zostane v Santose


Možno najhorúcejší artikel na prestupovom trhu brazílska mladá hviezda Neymar možno zostane aj počas budúcej sezóny vo svojom domácom klube Santos. Aspoň to tvrdí prezident klubu Luis Avaro de Oliveira, ktorého zatiaľ nepresvedčila žiadna z ponúk európskych veľkoklubov.  Najvážnejším kandidátom na získanie mladého supertalentu je v súčasnosti Real Madrid, ktorý sa už dlhšie chystá ponúknuť za Neymara 45 miliónov eur.  Jeho predaj však vyzerá byť reálnejší až počas zimného prestupového obdobia, keďže Santos chce vyhrať majstrovstvá sveta klubov, ktoré sa uskutočnia koncom tohto roku v Japonsku.