Main Content

Redaktor Denníka Šport na Twitteri: Dravecký sa ževraj tackal a nevedel ani poriadne prihrať

nedeľa, 17. december 2017 10:57 | Autor: Martin Gregor

Vladimír Dravecký
Vladimír Dravecký | zdroj: TASR

Slovenská hokejová reprezentácia obsadila na turnaji v Nórsku, ktorý bol poslednou previerkou pred zimnou olympiádou v Pjongčangu, druhé miesto za olympijským výberom Ruska, s ktorým prehrala až v predĺžení. 

Škvrnou na vystúpení Slovákov na tomto turnaji však zostala kauza okolo Vladimíra Draveckého. Kapitán reprezentácie na MS 2017 bol vyradený z kádra pre porušenie životosprávy.

„Reprezentácia je v poslednej fáze prípravy na olympijské hry a tím sa musí plne sústrediť na turnaj. Pre nás je to uzavreté a viac by sme sa k tejto citlivej veci nechceli vyjadrovať,“ povedal stroho k tejto veci hovorca reprezentácie Peter Jánošík.

Dravecký sa k tomu vyjadril v rozhovore pre Plus jeden Deň. „Boli sme s Michelom Miklíkom na tímovej večeri a spomenuli sme si, že v Hamare je výborná reštaurácia so suši, a tak sme sa tam vybrali. Sme ako ,bratia‘ a keďže sme sa dlhý čas nevideli, chceli sme sa porozprávať. Na hotel sme sa vrátili pred jedenástou večer. Beriem všetko na seba, pokiaľ som niečo tým porušil. Takisto sa ospravedlňujem všetkým zúčastneným.“

Svoj pohľad na celú kauzu prostredníctvom sociálnej siete Twitter poskytol aj redaktor Denníka Šport Tomáš Prokop, ktorý na adresu Draveckého zverejnil viacero statusov: