Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.12.)

nedeľa, 17. december 2017 10:23 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alexis nechce ísť od Číny

Čilský útočník Alexis Sanchez mal údajne možnosť opustiť Arsenal a odísť do Číny, kde mu mali núkať ročný plat až vo výške 21 miliónov libier, ale Juhoameričan sa podľa The Sun rozhodol ostať v Európe v drese londýnskeho Arsenalu.

Barca sa stretne s Griezmannom

Mundo Deportivo píše, že vedenie FC Barcelona sa čoskoro stretne s rodinou Antoineom Griezmannom aj priamo so samotným francúzskym futbalistom. Katalánci sú favoritom na získanie ofenzívnej hviezdy Atlética Madrid.

Evans sa možno vráti

Daily Mirror informuje, že írsky obranca Jonny Evans by sa mohol vrátiť do Manchestru United, ktorý hľadá posily do obrannej formácie. Evans predvádza výborné výkony v drese West Bromwichu Albion, pričom o jeho služby sa zaujíma aj Manchester City.

Sturridge môže odísť

Vedenie Liverpoolu podľa The Sun oznámilo anglickému útočníkovi Danielovi Sturridgeovi, že ak bude chcieť v zimnom prestupovom zmeniť dres, aby pravidelne hrával pred MS 2018, kluboví šéfovia mu nebudú brániť.

Benteke je terčom Evertonu

Daily Mirror tvrdí, že belgický útočník Christian Benteke je hlavným prestupovým cieľom liverpoolskeho Evertonu. Kanoniera londýnskeho Crystal Palace by chcel do tímu získať predovšetkým kouč Toffees Sam Allardyce.