Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.12.)

štvrtok, 14. december 2017 10:13 | Autor: Jakub Vaverka

Borussia Dortmund sa vyjadrila k ''potvrdenému'' prestupu Aubameyanga
Borussia Dortmund sa vyjadrila k ''potvrdenému'' prestupu Aubameyanga | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Aubameyang neodíde

Sport Bild píše, že špekulácie o tom, že by mal gabonský útočník Pierre-Emerick Aubameyang odísť v zimnom prestupovom období z Borussie Dortmund, sa nezakladajú na pravde. „Auba“ by mal byť súčasťou BVB minimálne do konca prebiehajúcej sezóny.

Vršaljko do Liverpoolu?

Talianske noviny Corriere dello Sport informujú, že Liverpool FC je pripravený vyzvať SSC Neapol v bitke o skúseného chorvátskeho obrancu Simeho Vršaljka, ktorý podáva kvalitné výkony v drese španielskeho Atlética Madrid.

Chelsea nezíska Bailyeho

Daily Mail tvrdí, že aj keď sa londýnska Chelsea eminentne zaujíma o Leona Bailyeho z Bayeru Leverkusen, nemecký celok ho za ponúkaných 22 miliónov libier predať nemieni. Bailey patrí medzi hlavné opory Farmaceutov.

Mina z 9M

Španielsky denník AS informuje, že žiadaný obranca Yerri Mina odíde v januárovom prestupovom okne z brazílskeho Palmeirasu do FC Barcelona za deväť miliónov eur. Katalánci Minu sledujú už niekoľko mesiacov.

Bitka o Amiriho

Bulvárny denník The Sun píše, že anglické veľkokluby plánujú zabojovať o talentovaného Nadiema Amiriho z nemeckého TSG Hoffenheim. Tohto mladíka vraj pozorne sledujú Manchester United, Arsenal aj Tottenham.

Veľký súboj o Arpa

Iba 17-ročný Jann-Fiete Arp z nemeckého HSV Hamburg by mohol podľa Daily Mirror odísť do anglickej Premier League. Interes o tento vychádzajú futbalový talent majú Chelsea, Manchester City, Arsenal, Tottenham a Everton.

Philipp Max pod drobnohľadom

Ďalším hráčom z nemeckej Bundesligy, ktorého lovia anglické kluby je Phillip Max. Mladučký ľavý obranca Augsburgu by sa údajne mohol sťahovať do Manchestru United alebo do Chelsea. Informácie priniesol Daily Mail.