Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.12.)

streda, 13. december 2017 09:04 | Autor: Jakub Vaverka

Lemar
Lemar | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea pôjde po Lemarovi

Daily Telegraph píše, že londýnska Chelsea je pripravená v januárovom prestupovom boji vyzvať mestského rivala Arsenal. Anglický majster sa totiž začal zaujímať o dlhodobý prestupový cieľ Kanonierov – francúzskeho záložníka Thomasa Lemara.

Danilo na hosťovanie?

Brazílsky obranca Danilo by podľa Daily Telegraph mohol odísť na hosťovanie do konca sezóny. Krajný obranca Manchestru City nenastupuje na Etihad Stadium tak často, ako by si prial, pričom interes o jeho služby prejavil jeho bývalý klub FC Porto.

Real Madrid otvoril rokovania

Real Madrid podľa plátku menom OK Diario otvoril rokovania s brazílskym útočníkom Neymarom. Ofenzívna hviezda Parížu Saint-Germain by vraj mohla odísť do Bieleho Baletu už počas nasledujúceho kalendárneho roka.

Bailey na lane Chelsea

Daily Mail píše, že pozitívne hodnotený Leon Bailey z nemeckého Bayeru Leverkusen by mohol v januárovom transferovom okne odísť do anglickej Premier League. Londýnska Chelsea je ochotná do jeho príchodu investovať 22 miliónov libier.

Chelsea favoritom na Sandra

O brazílskeho obrancu Alexa Sandra sa majú podľa The Sun zaujímať Manchester United a Chelsea. Favoritom na získanie kvalitného krajného beka talianskeho Juventusu Turín by ale mali byť úradujúci anglickí majstri zo Stamford Bridge.

Gabriel Jesus dostane novú zmluvu

Daily Telegraph informoval verejnosť, že brazílsky útočník Gabriel Jesus čoskoro dostane od vedenia Manchestru City nový kontrakt. Klub je spokojný s hráčovými výkonmi, pričom samotný Gabriel by tiež veľmi rád ostal na Etihad Stadium čo najdlhšie.

Brankárske možnosti Realu

Real Madrid má podľa denníka Marca aktuálne dve hlavné možnosti na získanie nového brankára. Tou prvou je talentovaný Bask Kepa, ktorý oblieka dres konkurenčného Athleticu Bilbao, tou druhou zas skúsený Thibaut Courtois z Chelsea.