Main Content

Diario Gol: Neymar sa dohodol s Realom Madrid na prestupe

pondelok, 11. december 2017 10:45 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Real Madrid
Neymar a Real Madrid | zdroj: TASR

Brazílsky útočník Neymar údajne nie je šťastný v drese francúzskeho PSG, pričom by sa rád vrátil do Španielska. Avšak nie do Barcelony, ale do kádra konkurenčného Realu Madrid.

Španielsky plátok ​Diario Gol rozvíril hladinu prestupových špekulácií, keď zverejnil report, na základe ktorého sa vraj brazílsky útočník Neymar dohodol s Realom Madrid na prestupe. „Prezident Realu Madrid Florentino Perez sa dohodol s parížskym esom Neymarom na prestupe, ku ktorému dôjde na konci ročníka 2018/2019.“

„Ak Brazílčan nevyhrá v tejto alebo v nasledujúcej sezóne Zlatú loptu alebo Ligu majstrov, hlavné mesto Francúzska opustí,“ píše sa v oficiálnom znení článku. Neymar je hráčom PSG len niekoľko mesiacov, keď v letnom transferovom okne opustil Barcelonu za astronomických 222 miliónov eur.

V článku sa taktiež píše, že Neymar nie je pod Eiffelovou vežou šťastný, pretože nemá dobré vzťahy so španielskym trénerom Unaiom Emerym a ani s viacerými spoluhráčmi, pričom najhoršie vychádza s uruguajským útočníkom Edinsonom Cavanim.

Neymarove spojenie s Realom Madrid niekoho možno prekvapí, špekuluje sa o tom ale už pomerne dlho. Faktom ale je, že ak by N10 posilnil Biely Balet, pre fanúšikov Barcelony by pravdepodobne doslova "umrel". „Neymar je hráčom, ktorý, keby bol v Reale Madrid, mal by na triumf v ankete Zlatá lopta ďaleko väčšiu šancu,“ prehlásil nedávno FLorentino Perez.