Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.12.)

pondelok, 11. december 2017 10:09 | Autor: Jakub Vaverka

Olivier Giroud
Olivier Giroud | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real pôjde po Llorisovi

Anglický denník The People píše, že španielsky majster Real Madrid sa v roku 2018 zameria na získanie francúzskeho brankára Huga Llorisa. Opora Tottenhamu Hotspur by mohla zmeniť dres za predpokladu, že Kohúti v tejto sezóne nezískajú ani jednu trofej.

Shaw chce peniaze

The Sun píše, že ak má anglický obranca Luke Shaw proti svojej vôli v zimnom prestupovom období opustiť Manchester United, požaduje od klubového vedenia mastné odstupné vo výške minimálne päť miliónov libier.

Bayern sleduje Lena

Nemecký šampión Bayern Mníchov sa podľa denníka Bild snaží posilniť na brankárskom poste, preto si vyhliadol šikovného brankára konkurenčného Bayeru Leverkusen Bernda Lena. Leno patrí dlhodobo medzi najlepších gólmanov v Bundeslige.

Coutinho chce odísť

Daily Mirror informuje, že brazílsky reprezentant Philippe Coutinho je naďalej zapálený prestupu do FC Barcelona, pričom je ochotný odohrať záver tejto sezóny v Liverpoole, avšak v letnom prestupovom období by rád odišiel do Španielska.

United chcú stále Perišiča

Chorvátsky reprezentant Ivan Perišič by sa podľa plátku The Sun mohol stať posilou Manchestru United. Perišič predvádza v tejto sezóne výborné výkony v drese Interu Miláno, preto sa vo veľkom hovorí, že by mohol čoskoro zmeniť dres.

Chelsea loví v Rusku

Londýnska Chelsea pripravuje 15 miliónov libier na kúpu talentovaného Aleksandara Golovina, ktorý v tejto sezóne oblieka dres ruského CSKA Moskva.  The Sun píše, že Golovin by mohol na Stamford Bridge odísť už v zimnom transferovom okne.

Giroud chce ísť hosťovať

Francúzsky útočník Olivier Giroud rokuje s Arsenalom o tom, že by v januárovom prestupovom okne odišiel na polročné hosťovanie. Daily Mirror informuje, že Giroud nie je spokojný s tým, že pravidelne nehráva, pričom pred MS 2018 by rád nastupoval každý týždeň.