Main Content

Ronaldo sebavedomo prehlasuje: Som najlepší hráč histórie

sobota, 9. december 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Cristiano Ronaldo je súčasným víťazom Zlatej lopty, ktorú odovzdáva France Football. Práve pre tento magazín CR7 poskytol exkluzívne interview.

Cristiano Ronaldo vyhral vo štvrtok už svoju piatu Zlatú loptu v kariére a vyrovnal svojho večného soka Lionela Messiho. Portugalčan má jasno v tom, kto je najlepší hráč histórie. „Som najlepší futbalista v histórii, v dobrom aj v zlom,“ povedal rodák z ostrova Madeira magazínu France Football,

„Rešpektujem každého názor, ale nikdy som nevidel niekoho lepšieho, ako ja. Žiadny hráč nedokáže urobiť to, čo ja. V súčasnej hre nie je komplexnejší hráč. Hrám dobre oboma nohami, som rýchly, silný, dobrý v hre hlavou, dávam góly, prihrávam. Sú tu ľudia, ktorí preferujú Neymara alebo Messiho. Ja vám ale hovorím, že nik nie je komplexnejší ako ja,“ myslí si Ronaldo.

„Nikto nevyhral viac trofejí ako ja a to nehovorím len o Zlatých loptách. To je niečo, no nie? Nie je to len výsledok práce v posilňovni, ako si niektorí myslia. Je to zmesou viacerých vecí, rozhoduje veľa faktorov. Ak sa chcete dostať na vrchol a ostať na ňom, musíte odovzdať viac, ako len talent,“ pokračoval v egocentrickom prejave CR7.

Na záver sa portugalská megahviezda vyjadrila aj o svojom rivalovi Lionelovi Messim. „Vyhral som Zlatú loptu pred ním, potom ma štyri roky predbiehal. Priznám sa, bol som smutný a nahnevaný. V istom bode som bol demotivovaný. Bol som ale trpezlivý a vyhral som štyri ďalšie lopty,“ zakončil bombardér v službách Realu Madrid.