Main Content

Bartoliovú už spoznávajú v supermarkete aj na pumpe

utorok, 26. júl 2011 16:00 | Autor: TASR

Francúzka Marion Bartoliová nikdy nepatrila k tenistkám, ktoré by príliš priťahovali fanúšikov, médiá či marketingovú pozornosť, ale po prieniku do semifinále parížskeho Roland Garros a zdolaní Američanky Sereny Williamsovej v osemfinále Wimbledonu zaregistrovala nový stav.

"Vo Francúzsku sa to naozaj zmenilo. Mala som veľmi priaznivé mediálne ohlasy a každý na ulici ma už spoznáva - od supermarketu po benzínovú pumpu. Ľudia mi hovoria, ako ich upútali moje zápasy, a po Wimbledone, hoci som tam prehrala vo štvrťfinále, to bolo naozaj nadchýnajúce.

Keď som odlietala z Heathrow, dokonca ma pochválila aj miestna ochranka. Neviem, či sama seba môžem považovať za medzinárodnú celebritu, ale vnímam to ako požehnanie. Je príjemné počúvať, že vás niekto berie ako inšpiráciu," cituje magazín Tennis Bartoliovú.

Práve na rozhodnutí deviatky svetového rebríčka WTA Bartoliovej, či vo februári 2012 nastúpi v najcennejšom drese, môže stáť a padať výsledok stretnutia Slovensko - Francúzsko v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie tenisových reprezentačných družstiev žien.

© WEBNOVINY