Main Content

Trnava si udržala svojho kľúčového hráča: Čo ho presvedčilo?

štvrtok, 7. december 2017 18:03 | Autor: Filip Chudý

Anton Sloboda
Anton Sloboda | zdroj: TASR

Trnavský Spartak začal s tvorením kádra na jarnú časť, do ktorej pôjde z prvého miesta. Podarilo sa mu najnovšie udržať svojho kľúčového hráča.

Spartak Trnava pred zápasom posledného jesenného kola s Prešovom oznámil, že si poistil až do leta 2019 služby skúseného 30-ročného stredopoliara Antona Slobodu, ktorý bol pravidelným členom základnej zostavy jesenného majstra tejto sezóny Fortuna ligy.

Sloboda pred touto sezónou najprv trnavský káder opustil, ale počas rozbehnutej sezóny sa vrátil a podpísal zmluvu do konca tohto roka, ale tú vo štvrtok popoludní predĺžil o ďalší rok a pol.

„Musím povedať, že pri podpise novej zmluvy zohrali úlohu dve veci. Celková atmosféra v klube a zotrvanie trénera El Maestra v Trnave. Teším sa na ďalšiu spoluprácu,“ povedal trnavský stredopoliar pre klubový web.

„Spoluprácu s Tónom sme vyhodnotili ako veľmi dobrú a úspešnú. Odvádza profesionálnu robotu. Prianie na jeho zotrvanie v tíme vyslovil aj tréner El Maestro,“ uviedol pre spartak.sk generálny manažér klubu Pavel Hoftych. 

Tento odchovanec považskobystrického futbalu strelil v utorkovej dohrávke proti Nitre víťazný gól, čím Trnave definitívne potvrdil pozíciu jesenného majstra.